Vores erfaring med coatings

Vi har grundigt afprøvet og testet flere end 10 forskellige coatings siden 2011. 

Vi har nøje udvalgt Ceramic Pro og Opti-Coat. Vores erfaring har gjort at Ceramic Pro er vores foretrukne coating, da vi oplever en hårdere overflade og ikke mindst en helt ekstrem hydrofobisk effekt. Samtidig kan Ceramic Pro opbygges i flere lag, og opfylde alle kunders ønsker/krav. Globalt er Ceramic Pro den største coating virksomhed i branchen og samtidig testet af uafhængige testinstitutter (SGS/IMO).

Er coating pengene værd?
Ja, absolut! Det beskytter din investering, som intet andet. 

Specifikationerne vi bliver spurgt oftest om sammenlignes herunder.

Op til 300X tykkere

Op til 10 lag 9H + 2 lag Top Coat

Siliciumdioxid (SiO2)

300% hårdere end lak (+9H)

180° fleksibelt

Varmeresistent: 1.200 °C

Ekstrem glans – Ekstrem glat

Op til livstidsgaranti

Fra 3.250 – 17.000 kr.**

Årlig service påkrævet*

Permanent beskyttelse

Dækket af forsikring ved skade

UV-resistent

Op til 100X tykkere

Op til 2 lag (2-komponent)

Siliciumcarbid (SiC)

20-40% hårdere end lak

180° fleksibelt

Varmeresistens: Ukendt

God glans – Let friktion

Op til 7 års garanti

Fra 3.500 – 9.500 kr.**

Årlig service anbefalet*

Permanent beskyttelse

Dækket af forsikring ved skade

UV-resistent

* Garantien frafalder ikke helt uden service med Ceramic Pro. Den falder fra livstidsgaranti til 5 år på 4 lag Ceramic Pro 9H eller derover, og fra 5 år til 2 år på 2 lag Ceramic Pro 9H. Service fjerner ridser i toppen af coatingen, samt sikrer at coatingen forbliver blank, ridsefri og altid er i orden. Det vil også forny de små nano-hår på toppen af coatingen, der giver den vilde hydrofobiske effekt. Da vi personligt, første gang, oplevede den høje glans og den hydrofobiske effekt, ville vi have den igen år efter år. Derfor anbefaler vi et årligt service til begge coatings, men det er selvfølgelig vores kunders helt eget valg. Vores vedligeholdelsespakke koster fra 1.799 kr.

** Priserne nævnt er priseksempler. Der kan være stor forskel på poleringsarbejdet fra bil til bil, samt hvilke ønsker vores kunder har.

Aflivning af myter – Pleje af coating

Logisk nok kan din bil blive både beskidt, ridset, bulet og få stenslag. Jo hårdere en overflade er, jo mindre er sandsynligheden for at “almindelig brug” vil skade din bil. Ingen coatings anbefaler vaskehal, men vi vil hellere anbefale vaskehal med en coating, end uden coating. Så udsætter du coatingens hårde overflade for slid, i stedet for børsternes slid direkte på lakken. Du skal samtidig vaske din bil mindre, og når du gør det, er det med mindre arbejdsindsats og mindre risiko for slid.

Vi håber at det her har været med til at hjælpe dig med din beslutning og valg af coating.

Til håndvask af biler anbefaler vi vedligeholdelses kittet fra Mothers Danmark, som også kan købes direkte i vores shop.

Vedligeholdelse af din coating

Vedligeholdelse af din coating er nem. Det handler om regelmæssig håndvask med en god kvalitets autoshampoo, samt rent udstyr (vaskespand, vaskehandske, gode rene håndklæder)… ingen skrap kemi er nødvendig eller anbefales!

Vi ved at mange vælger at køre i vaskehal, selvom vi anbefaler ikke at gøre det. Det kan efterlade små ridser i coatingen, hvilket også kan ske hvis man er uheldig når man vasker den i hånden. Vi har derfor et udvidet årligt service, hvor vi gennemgår bilen efter en vask, fjerner de små ridser, der måtte være kommet i det øverste lag i coatingen. Til sidst giver vi den glansfulde Ceramic Pro Top Coat/Light eller  Opti-Gloss Coat behandling på lakken, som binder sammen med det eksisterende lag coating. På denne måde kommer din bil tilbage i samme stand, som da du hentede den hos os efter den første behandling.