Bilindpakning / Folieindpakning af bilen

Hvorfor:

Beskyttelsesfolie til dørkanter, paneler og bagkofanger sikrer imod dagligdagens strabadser, hvor varerne fx ridser bagkofangeren når de sættes ind, hvor døren uheldigvis rammer væggen i garagen eller en anden bil ved supermarkedet, eller der hvor børnenes fødder rammer på panelet.

• Din bil holder bedre sin værdi
• Beskyt din nye bil fra start af
• Bilens lak bliver bedre beskyttet imod sne, salt og snavs
• Bilen bliver lettere at holde ren og pæn
• Bilens udseende viser dit eget image
• Få følelsen af ny bil igen

Selve behandlingen:

En klargøring af din bil betyder, at bilen gennemgår et antal trin for at komme til at se så ny ud, som det er muligt.

Under klargøringen sørger vi således også for en omfattende totalrengøring af bilen både ind- og udvendigt. Trinene i en klargøring inkluderer blandt andet en grundig vask, en imprægnering af motorrummet, en polering af lakken for bl.a. at fjerne eventuelle ridser, en interiørvask og meget mere. Til disse formål bruger vi selvfølgelig kun de bedste produkter, og det er produkter fra Meguiar’s.

Vi samarbejder med de bedste leverandører i landet og holder os opdateret. Vores personale er løbende på kurser for at kende de seneste tendenser og arbejdsmetoder. Vores passion for biler ses også i vores kvalitetsarbejde.

Til syvende og sidst har vi den bedste holdbarhed på markedet, via et tillægsprogram til vores Klargøring Trin 3 – se vores plakat med Opti-Coat.

Når vi skal klargøre din bil, skal den som udgangspunkt have minimum en overnatning i vores shop.

Spørg os endelig til råds så vi kan finde den bedste løsning for netop dig.