Hvad er INNOVACAR?

INNOVACAR er professioneller bilplejeprodukter til private og erhverv.
INNOVACAR tilbyder produkter til bilens interiør og eksteriør!
Produkterne er produceret i Italien og deres formler er patenteret, så vi kan garantere dig for at du ikke finder et produkter magen til andre steder.

Her hos Rudetoning.dk bruger vi kun produkter fra INNOVACAR i vores professionelle klargøringsafdeling og vi er overrasket over hvor gode produkterne er. 

Som noget nyt har INNOVACAR lanceret en glas keramisk coating; SiNH, som vi er begyndt at tilbyde i shoppen!

Ønsker du at købe produkter, så tryk på linket HER

SiNH Coating

SiNH Coatings er INNOVACAR´s serie af glas keramiske coatings, som beskytter bilens lak imod, ridser, uv-stråler, fugleklatter og andet organisk materiale, som kan skade lakken.
Deres coatings er sammensat ud fra Si-N-H teknologien; Si – Silicium, N – Nitrogen, H – Hydrogen. Denne sammensætning af grundstoffer blandes med resin og gør at, coatingen bliver hård, men samtidig fleksibel. Når coatingen kommer i kontakt med lakken, skaber den et ydre lag som bindes sammen med klarlakken, dette giver en hydrofobisk overflade, som førnævnt beskytter bilen imod ridser, uv-stråler, fugleklatter og andet organisk materiale. 

SiNH BASE COAT

Hvad er SiNH BASE COAT: SiNH Base Coat fra INNOVACAR er en keramisk coating til biler, der kombinerer den eksklusive Si-N-H teknologi med harpiks fleksibilitet for at skabe en avanceret keramisk coating. Harpiksen gør den fleksibel, mens Si-N-H teknologien giver den ekstra styrke, hvilket gør det til den mest resistente keramiske coating i INNOVACAR´s serie, når det gælder holdbarhed og beskyttelse af den behandlede overflade.
Fleksibilitet, elasticitet og selvreparation: Vi har kombineret fleksibiliteten af en harpiks med modstanden fra den eksklusive Si-N-H teknologi. Dette gør det muligt at forhindre revner under temperaturvariationer. Især om sommeren har karrosseriet tendens til at “strække sig”, og filmen forhindrer det i at revne. Desuden tillader det ved høje temperaturer, for eksempel i solen og om sommeren, at mikroridser selvreparerer. Specielt når det påføres i 2-3 lag, simulerer det effekten af en PPF beskyttelsesfilm til at absorbere stød og forårsage mindre skade;
Hårdhed og modstand: det kan modstå temperaturer op til 600 °C, hvilket gør det egnet til brug på bremseklodser. Det er også resistent overfor UV-stråler, korrosion, syrer, syreregn og kalkaflejringer.
Vandafvisning: trods det at være en Base Coat og derfor designet til ekstrem beskyttelse, giver den også en utrolig hydrofobisk effekt.
Farvedybde: det sikrer farvedybde selv på matte biler, for en “dyb” effekt.

SiNH HYBRID COAT

Hvad er SiNH HYBRID COAT: INNOVACAR´s SiNH Hybrid Coat er en avanceret professionel vandafvisende nanoteknologisk behandling til biler udviklet med INNOVACAR´s eksklusive Si-N-H teknologi. Denne keramiske coating er den ideelle løsning for at opnå en perfekt balance mellem den uorganiske del, som er typisk for base coats, der giver forbedret beskyttelse og gør behandlingen mere modstandsdygtig, og den organiske del, som er typisk for top coats, der øger vandafvisningen.
Vandafvisning og selvrensende egenskaber: takket være dens vandafvisende, antistatiske og smudsafvisende effekter, gør den det muligt at rengøre bilen nemt.
Regenerering: ved høje temperaturer, for eksempel i solen og om sommeren, tillader den mikroridser at forsvinde.
Bedre stødabsorbering: den simulerer effekten af en PPF beskyttelsesfilm til at absorbere stød og forårsage mindre skade, især når den påføres i 2 lag.
Glans og farvedybde: det forbedrer farvedybden og har en glanseffekt, der får bilen til at skinne.
Vejrbeskyttelse: den behandlede overflade er modstandsdygtig over for UV-stråling, korrosion og høje temperaturer.

SiNH TOP COAT

Hvad er SiNH TOP COAT: INNOVACAR´s SiNH Top Coat er det bedste vandafvisende produkt i hele INNOVACAR´s keramiske produktserie og den nyeste tilføjelse til den eksklusive Si-N-H  nanokeramiske behandling til biler, som skaber en yderst holdbar, hydrofobisk og elastisk keramisk coating. Keramisk coating på bilens karosseri har til formål at beskytte og forbedre glansen og farvedybden med en holdbarhed som er langt mere overlegen i forhold til enhver voks eller forsegler. Takket være dens beskyttende barriere, der skabes, glider snavs og vand af karosseriet, hvilket begrænser aggressive kemiske/fysiske indgreb og dermed bevarer overfladen over tid.
Farvedybde: det har en glans- og farvedybdeeffekt, der fremhæver bilens lak.
Modstand og beskyttelse: den behandlede overflade er modstandsdygtig over for UV-stråling, korrosion og høje temperaturer.
Velegnet til forskellige typer overflader: det kan bruges på lak, aluminium, stål og plastdele.
Velegnet til matte lakeringer, PPF og indpakning: det kan også bruges på matte lakeringer og PPF beskyttelsesfilm eller indpakkede maskiner og køretøjer.
Velegnet til alle typer køretøjer: det kan bruges på biler, motorcykler, cykler og både.

 

VI TILBYDER

Behandlingen

Klargøringen og arbejdet inden selve coatingen er det absolut vigtigste. Er det ikke i orden, så vil holdbarheden ikke være som garantien foreskriver. Samtidig bliver SiNH Base Coat også så hårdt, at ridserne under coatingen ikke kan fjernes igen. Derfor snakker vi altid grundigt med vores kunder inden vi går i gang, så vi har den korrekt forventningsafstemning. God kommunikation og håndværk er grunden til vores glade og loyale kunder, år efter år.

Bilen bliver komplet klargjort inden behandlingen, hvor vi først renser lakken for urenheder som tjære, asfalt, flyverust, m.v. Herefter gives to gang dybdegående lakrens, som fjerner ridserne i lakken, samt en glansgivende polish, som giver dybden i lakken. Til slut affedtes hele overfladen for samlet at give bedst muligt holdbarhed og glans i lakken. Der er forskel på hvor perfekt resultatet bliver på lakken. En 3-5 år gammel bil med blanksort lak, der har været udsat for vaskehal uge efter uge har meget dybdegående vaskeridser. Vi fjerner ridser med respekt for lakken, som betyder at vi ikke fjerner samtlige ridser på bilen. Det vil simpelthen fjerne for meget lak! Vi garanterer at du vil få et utroligt lækkert og blankt resultat. Lakken skal først affedtes som gør lakken modtagelig overfor selve coatingen. Herefter påføres den aftale coating alt afhængig af hvilken pakke, der er blevet valgt.

Efter endt behandling skal bilen hærde 12 timer i shoppen. Derfor skal din bil overnatte hos os. Bagefter skal du vente 14 dage med at vaske bilen for at sikre at SiNH behandlingen er fuldstændig gennemhærdet. I hærdeperioden opnåes den fulde styrke i coatingen.

Vi har alle produkter du skal bruge til den videre vedligeholdelse i butikken. De fleste af vores kunder vælger dog at komme til et serviceeftersyn af lakken, hvor vi samtidig giver lakken en let gang polish, og efterbehandler bilen med W1 QUICK DEATILER Den er ikke ligeså holdbar, som SiNH , men til gengæld en utrolig højglans behandling, som virkelig fremhæver dybde og farve i lakken.

Når vi laver en klargøring bruger vi både højtryksrenser og poleringsmaskiner. Det er derfor vigtigt at din bil er i en stand, så den kan tåle at blive klargjort – og det kan de fleste. Vi ser sjældent at lakken kan skalle i flager, når man polerer eller vasker bilen. Det er ikke noget vi giver garanti på, men vi behandler alle biler med samme dybe respekt og kigger dem grundigt efter inden vask for at forebygge såvidt muligt.

Maintenance pakke / Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af din SiNH Coating behandling er nem. Det handler om regelmæssig håndvask med en god kvalitets autoshampoo, samt rent udstyr (vaskespand, vaskehandske, gode rene håndklæder)… ingen skrap kemi er nødvendig eller anbefales! For at opretholde garantien skal vi have din bil til service en gang om året.

Vi ved at mange vælger at køre i vaskehal, selvom vi anbefaler ikke at gøre det. Det kan efterlade små ridser i coatingen, hvilket også kan ske hvis man er uheldig når man vasker den i hånden. Vi har derfor et udvidet årligt service, hvor vi gennemgår bilen efter en vask, fjerner de fleste små ridser, der måtte være kommet i det øverste lag i coatingen. Vi går ikke i dybden, da vi selvfølgelig ikke skal fjerne coatingen, men blot sørge for at du får det bedst mulige resultat på dagen. Til sidst giver vi den glansfulde SiNH Top Coat behandling på lakken, som binder sammen med det eksisterende lag af SiNH Coating. På denne måde kommer din bil tilbage i tæt på samme stand, som da du hentede den hos os efter den første behandling. I vedligeholdelsen kører vi med en ekstrem blød skumskive og vores fineste polish, som gendanner glansen uden at fjerne coatingen.

Garantien bliver degraderet uden service – dvs. at fx vores livstidsgaranti bliver til 5 år.

OBS! Hvis du har misvedligeholdt din coating ved fx hård vask, kan det være nødvendigt med ekstra lakrens, og ny påførsel af SiNH Coating

Vi har naturligvis alle produkter til vedligeholdelse, som du skal bruge – spørg vores personale. Du kan også bare bestille dem online på INNOVACAR.DK

Gratis lånebil!

Tager opgaven mere end 24 timer kan vi tilbyde dig en gratis lånebil i op til 4 dage (ex. brændstof). Vi har en obligatorisk tillægsforsikring til 150 kr. pr. dag og så er der ingen selvrisiko ved uheld eller skader. Der er fri kilometer i låneperioden. Vi afmåler brændstofmængden når du får bilen, og indtegner den på lejekontrakten. Der skal blot fyldes brændstof op til samme stand, som da du modtog bilen. For meget påfyldt brændstof refunderes ikke. Sammen kigger vi bilen for fejl og får noteret eventuelle fejl, og vi gennemgår sammen bilen når du aflevere bilen igen. Det er ikke tilladt at ryge eller transportere kæledyr i bilen.

Eksklusivt tilbud! 50% Google rabat til de første 10 biler!

Trin 1 – Den obligatoriske (Google rabat 50%)

• Komplet udvendig klargøring
• Lakken poleres
• Lakken coates med 1 lag SiNH Base Coat (9H)
• Lakken coates med 1 lag SiNH Top Coat (4H)
• Høj beskyttelse og høj hydrofobisk effekt
• 9 års holdbarhed fra producenten eller 125.000 km
• Større biler har et tillæg: fra 1.000,-

Trin 2 – Den ultimative (Google rabat 50%)

• Komplet udvendig klargøring
• Lakken poleres
• Lakken coates med 1 lag SiHN Base Coat (9H)
• Lakken coates med 2 lag SiNH Hybrid Coat (Self healing)
• Høj beskyttelse
• 11 års holdbarhed fra producenten eller 165.000 km
• Større biler har et tillæg: fra 1.000,-

 Tilbehør

• SiNH Base Coat på lak (9H) – 1 ekstra lag
– Giver høj beskyttelse
– Kan tilføjes til trin 1 og 2

• SiNH Top Coat på lak (4H) – 1 ekstra lag 
– Giver høj glans og hydrofobisk effekt
– Kan tilføjes på til trin 1 og 2

• SiNH Hybrid Coat på lak (Self healing) – 1 ekstra lag  
– Giver høj glans og hydrofobisk effekt
– Kan tilføjes på til trin 2

• SiNH Hybrid Coat på fælge og caliber 
– Undgå fastsiddende bremsestøv
– Nem rengøring efterfølgende
– Beskyt fælge imod ridser og slidtage
– Beskyt caliber imod bremsestøv

• SC3 Glass Sealant på alle ruder
– SC3 Glass Sealant kun på forruden 
– Holder ruden ren og forbedrer det optiske udsyn
– Minimere risikoen for kalk og ridser
– Vandet praller af fra 50 km/t
– Holdbarheden er på ca. 3 mdr

• SC4 Tex Coat til læder & textil + rengøring
– Væsker kan ikke binde sig til tekstilet
– Komplet UV-beskyttelse imod solens stråler
– Sikrer imod skjolder og pletter på sæder og måtter
– Holdbarhed er på 6 mdr.

• SiNH Hybrid Coat til Plastic + rengøring
– Beskytter imod slid, blegning og farve
– Holdbarhed er på ca. 2 år