Solfilm til biler

Solfilm til biler fås i mange kvaliteter og med mange funktioner. Vi tilbyder at tone dine ruder med solfilm med garanti! Faktisk er vi så sikre på kvaliteten af vores håndværk, at vi giver op til 15 års garanti på vores montering af solfilm. Nogle af vores solfilmtyper har livstidsgaranti.

Fordelene ved solfilm er, at den fjerner næsten alle de blegende UV-stråler fra bilens interiør og samtidig holder varmen væk fra kæledyr og børnene på bagsædet. Samtidig vil der ved uheld ikke blive kastet glasskår rundt i bilen, da solfilmen holder sammen på disse. Ydermere ser det eksklusivt ud!

Solfilm fås i flere forskellige typer og kvaliteter. Læs mere om de forskellige typer herunder.

Solfilm

trin_1 Solfilm Trin 1 – Standard Pro – Prisbillig Løsning

solfilm_standardpro_flyerEn god løsning til at give ruderne det tonede udseende.

Vores Standard Pro løsning er en polyester solfilm er en almindelig farvet solfilm, som vil fjerne en smule varme og UV-stråling. Da den samtidig er væsentligt lettere at montere, ser vi mange montører, som udelukkende bruger denne, hvis en kunde ønsker tonede ruder – desværre. Hvis man udelukkende går efter det tonede solfilms look er denne en fin og billig løsning. Solfilmen vil dog med tiden ælde og blive lilla.

Vores polyester solfilm fås i flere toner, og kan realistisk fjerne op til 30% varme (ved 5% lysgennemgang). På en polyester solfilm tilbyder vi 3 års garanti. Bemærk dog at polyester solfilm ikke er ridsefast.

Kræver man til gengæld en ridsefast solfilm, der med garanti heller ikke vil falme i farven, kan det anbefales at kigge nærmere på vores metalliserede solfilm.

trin_2 Solfilm Trin 2 – High Performance – Kvalitetsløsning

solfilm_hp_flyerVores High Performance løsning er en metalliseret solfilm er med garanti den absolut bedste af denne type solfilm, som kan findes på markedet, og er en væsentligt bedre løsning i forhold til vores prisbillige polyester solfilm.

Tonede ruder med metalliseret solfilm har en begrænset livstidsgaranti og falmer ikke. Den beskytter indersiden af ruderne imod ridser og er i sig selv også ridsefast, hvis f.eks. et barn på bagsædet leger med legetøj imod vinduet, eller hvis man skulle ramme de tonede ruder med værktøj, som man tager ind og ud af bilen. Dog kan vi ikke give garanti for, at en skarp genstand ikke kan skære hul i solfilmen.

Ruder, der er tonede med vores metalliserede solfilm, afviser mere solvarme, end ruder, der er tonede med alle andre mærker på markedet. Samtidig er denne type også mere blank end f.eks. polyester solfilmen og vil derfor give en smule spejleffekt. Denne type tonede ruder er bedre at se ud af indefra end polyester solfilmen – selv ved de helt mørke toninger. Bemærk dog, at denne type solfilm kan påvirke f.eks. navigationsanlæg, mobiltelefoner eller andre ting, som benytter sig af trådløse signaler. Typisk vil dette typisk være gældende ved tonede forruder. Vores metalliserede solfilm fås i flere toner og kan realistisk fjerne op til 60% varme (ved 5% lysgennemgang).

Ønsker man den mest varmeafvisende (selv ved lyse toninger) solfilm, det bedste udsyn og samtidig at undgå ethvert problem med signaler på f.eks. navigationssystemer, bør man kigge på vores carbon solfilm.

trin_3 Solfilm Trin 3 – Carbon teknologi – Eksklusiv løsning

solfilm_carbon_flyerEn carbon solfilm giver ikke noget ”carbon-look”, som man kender det på en motorhjelm. Til gengæld er der sprøjtet de stærke carbon partikler ind i solfilmen, hvilket gør den utroligt slidstærk og holdbar! Dette, sammenholdt med de andre gode egenskaber i solfilmen, gør carbon solfilm til det ypperste indenfor solfilm.

En carbon solfilm er utroligt varmeafvisende allerede ved lyse toninger, hvilket gør den til den bedste solfilm uanset om man vil have mørke eller lyse toninger. Man får det bedste udsyn inde fra bilen og kan opretholde samme beskyttelse med en klar carbon toning, som med en mørk metalliseret solfilm. Derudover er en carbon solfilm naturlig at se på udefra uden spejleffekt.

Vores carbon solfilm fås i flere toner og fjerner op til 44% varme ved hele 70% lysgennemgang (maksimalt op til 50% varme ved 5% lysgennemgang). Carbon solfilm er perfekt i enhver bil, da man med garanti får et fantastisk udsyn indefra, og ingen solfilm giver et bedre udsyn indefra og ud igennem de tonede ruder. Solfilmen har en beskyttelse imod ridser, hvorfor den ikke bliver ridset, hvis f.eks. et barn vælger at køre en legetøjsbil henover den. Carbon solfilm blokerer heller ikke imod nogen former for mobilsignaler. Hverken på GPS, mobiltelefoner eller radio.

Hvis man ønsker solfilm i forruderne, vil carbon solfilm give det bedste udsyn indefra som en almindelig rude.

Der er livstidsgaranti på solfilmen – også hvis den skulle falme.

Sikkerhedsfilm

En sikkerhedsfilm til biler er fuldstændig brudsikker. Dette er en fantastisk løsning hvis man fx har dyrt værktøj liggende i bilen eller andre genstande, som man ikke ønsker stjålet. Denne sikkerhedsfilm kan både fås i klar og mørk toning.