ZviZZer Coating – Prisbillig coating

En let coating til priser hvor alle kan være med.

Produktinformation

En coating fra ZviZZer kan ikke sammenlignes med de to andre coatings vi har fra hhv. Ceramic Pro og Opti-Coat. Det er en prisbillig coating, som også er hurtigere for os at påføre, og ikke permanent som de andre.

Den kan ses som en let beskyttelse imod vaskeridser, den øger glansen, og den holder meget længere end traditionel voksbehandling. Altså et godt alternativ til netop voksen i de scenarier, hvor man synes de andre coatings er for dyre.

ZviZZer coating er et vandbaseret produkt og produceret i Tyskland.

Leder du efter perfekt finish, livstidsgaranti, m.v. så er det ikke ZviZZer du skal have fat på. Så anbefaler vi at du læser mere om vores to andre coatings fra Opti-Coat og Ceramic Pro. Prisen er højere, men det er kvaliteten også.

Vi har forsøgt at samle vores personlige erfaringer med både Ceramic Pro og Opti-Coat og beskrive lidt om, hvad vi selv ville vælge, hvorfor og ikke mindst hvad man kan forvente af en coating.

Dit køretøj får stadig fuld opmærksomhed med øje for detalje.

Behandlingen

Klargøringen og arbejdet inden selve coatingen er utrolig vigtigt for holdbarheden på en coating.

Bilen bliver komplet klargjort inden behandlingen, hvor vi først renser lakken for urenheder som tjære, asfalt, flyverust, m.v. Herefter gives to gang dybdegående lakrens, som fjerner ridserne i lakken, samt en glansgivende polish, som giver dybden i lakken. Vi affedter hele overfladen til sidst, for at være sikre på at lakken er helt ren. Der er forskel på hvor perfekt resultatet bliver på lakken. En 3-5 år gammel bil med blanksort lak, der har været udsat for vaskehal uge efter uge har meget dybdegående vaskeridser. Vi fjerner ridser med respekt for lakken, som betyder at vi ikke fjerner samtlige ridser på bilen. Det vil simpelthen fjerne for meget lak! Vi garanterer at du vil få et utroligt lækkert og blankt resultat.

Bilen får påført det ønskede antal ZviZZer coating lag.

Vi har alle produkter du skal bruge til den videre vedligeholdelse i butikken.

Når vi laver en klargøring bruger vi både højtryksrenser og poleringsmaskiner. Det er derfor vigtigt at din bil er i en stand, så den kan tåle at blive klargjort – og det kan de fleste. Vi ser sjældent at lakken kan skalle i flager, når man polerer eller vasker bilen. Det er ikke noget vi giver garanti på, men vi behandler alle biler med samme dybe respekt og kigger dem grundigt efter inden vask for at forebygge såvidt muligt.

Gratis lånebil!

Tager opgaven mere end 24 timer kan vi tilbyde dig en gratis lånebil i op til 4 dage (ex. brændstof). Vi har en obligatorisk tillægsforsikring til 150 kr. pr. dag og så er der ingen selvrisiko ved uheld eller skader. Der er inkluderet 100 km pr. låneperiode, herefter koster det 2,50 kroner pr. kørt kilometer. Vi afmåler brændstofmængden når du får bilen, og indtegner den på lejekontrakten. Der skal blot fyldes brændstof op til samme stand, som da du modtog bilen. For meget påfyldt brændstof refunderes ikke. Sammen kigger vi bilen for fejl og får noteret eventuelle fejl, og vi gennemgår sammen bilen når du aflevere bilen igen. Det er ikke tilladt at ryge eller transportere kæledyr i bilen.

trin_1 Trin 1 – 1 lag ZviZZer Coating

• Brugt bil – Komplet udvendig klargøring – Trin 3 – 2 x Lakrens / fjernelse af ridser
• Lakken affedtes inden coating
• Lakken coates med 1 lag ZviZZer Coating
• Nem rengøring, god glans
• Forventet holdbarhed: 6-12 måneder / op til 10.000 km

trin_2 Trin 2 – 2 lag ZviZZer Coating

• Brugt bil – Komplet udvendig klargøring – Trin 3 – 2 x Lakrens / fjernelse af ridser
• Lakken affedtes inden coating
• Lakken coates med 2 lag ZviZZer Coating
• Nem rengøring, god glans, beskytter imod fine vaskeridser
• Forventet holdbarhed: 9-15 måneder / op til 15.000 km

trin_3 Trin 3 – 3 lag ZviZZer Coating

• Brugt bil – Komplet udvendig klargøring – Trin 3 – 2 x Lakrens / fjernelse af ridser
• Lakken affedtes inden coating
• Lakken coates med 3 lag ZviZZer Coating
• Nem rengøring, høj glans, beskytter imod lette vaskeridser
• Forventet holdbarhed: 12-18 måneder / op til 30.000 km.

Ceramic Pro - Verdens hårdeste coating!
Ceramic Pro - Verdens hårdeste coating!
Ceramic Pro - Verdens hårdeste coating!
Ceramic Pro - Verdens hårdeste coating!
Ceramic Pro - Verdens hårdeste coating!