Chiptuning af biler

Få mere power, bedre benzinøkonomi og mere køreglæde med en chiptuning box fra RaceChip! Med over 150.000 solgte chiptuning bokse om året, går du ikke galt i byen – og med fantastisk motorgaranti og hele 14 dages fuld returret, hvis du ikke får den følelse du ønsker.

Dit køretøj vil få bedre respons når du trykker på speederen, og eventuel turbolag vil også bliver minimeret. Det betyder at den trækker bedre ved lave omdrejninger end før.  Holder du din kørestil, så vil du også opleve en bedre brændstof økonomi. I de fleste tilfælde vil man spare omtrent 10%, men vi har flere eksempler på op til 20% brændstof besparelse! Bilfabrikanterne skal overholde mange variabler, hvilket ligger til grund for at en chip i denne kaliber, kan eftermonteres og have en reel effekt og besparelse.

Nem afmontering
Skulle du ønske at få den afmonteret, er den lige til at fjerne igen uden spor – og der medfølger også en “prop” så man kan fjerne chippen uden at fjerne kabelsættet. Det betyder at du ikke bryder din garanti på bilen! Der bliver ikke klippet nogle ledninger for at montere denne chip. Den ødelægger ingenting på din bil, og afbryder ingen sikkerhedssystemer. Den er tryg at bruge!

Mulighed for BlueTooth
På RaceChip RS, RaceChip GTS samt RaceChip GTS Black har man muligheden for at tilvælge BlueTooth modul. Dette modul kan ikke eftermonteres. BlueTooth tillader app-styring via din iPhone eller Android telefon. Du kan dermed nemt styre hvor meget kræft du vil have, og om du fx vil køre i ECO, Sport eller Race mode. Der er tydeligt forskel imellem de forskellige programmer, og du kan skifte imens du kører. RaceChip’ens hjerne tager højde for ændringer.

Kom forbi shoppen og hør nærmere, så vi kan finde den bedste løsning til netop dig – eller slå selv din bil op på www.race-chip.dk

Vi kan stå for både bestilling og montering.

Eksempel! Skoda Octavia, 2020
Født med 2.0 TDI (150hk / 110kw).