Se vores film om folieindpakning af bilen!

Reklameindpakning af firmabiler

Produktinformation

Uanset om du kører som selvstændig konsulent eller har en VVS-forretning med 25 vogne, så er reklamer på bilen den direkte vej til at blive set. I reklamebranchen anses det for at være noget af det mest givende ift. den økonomiske investering (ROI), og der er ingen løbende udgifter til det.

Vi kan hjælpe dig hele vejen fra grafisk layout, tryk og afsluttende montering. Vi bruger kun de bedste kvalitets folier og de er altid lamineret for at beskytte farverne bedst muligt. Samtidig er vi certificeret i Ceramic Pro, så vi kan endda givende din bil en beskyttende hinde, så de holder sig flotte i endnu længere tid.

Behandling

Kontakt os så snart du ved hvilken bil du skal have!

  1. Vi aftaler design ved et møde eller over e-mail
  2. Vores in-house grafiker laver en version af dit køretøj med reklamer på
  3. Vi bliver enige om detaljerne på grafikken, og gør den trykklar.
  4. Folien bliver trykt, hvilket typisk tager 3-5 hverdage inkl. tørretid og laminering. Vi ringer når den er klar.
  5. Du afleverer bilen, og vi kontakter dig når den er færdig. Typisk tager det 1-3 hverdage.

Du skal altså ikke tænke på andet teknisk end billeder og logo (.eps, .ai, .pdf)  – kun træffe beslutninger. Vi har gratis lånebil på opgaver som disse.

Håndværk og kvalitetsprodukter

Når du får sat folie på din bil, så er håndværket ligeså vigtigt som kvaliteten af produkterne. Vi bruger kun de bedste kvaliteter folie, men det er vigtigt overfladen de sættes på også er i orden. Står du med fx en brugt varevogn, så kan vi polerer den i vores klargøringsafdeling inden.

Vi har styr på teknikkerne fra du afleverer bilen til du afhenter den igen.

Hvad koster det?

Der er mange faktorer, men vi har prøvet at gøre det simpelt ud fra bilens størrelse og mængden af grafisk layout. Det gør det nemt for dig at have en nogenlunde idé om hvad du skal forvente. Der kan være afvigelser, men du får altid en fast pris inden vi går i gang.

Priserne er baseret på reklametryk designet og skåret til bilens originale farve. Skal hele bilen pakkes ind får du et samlet tilbud.