Se vores film om delvis folieindpakning!

Delvis folieindpakning af bilen

Produktinformation

Der er mange, som ønsker at få skjult chrome detaljerne på deres bil. Det kan være listerne rundt om vinduerne, rundt om grill, m.v. Det kaldes af entusiasterne for ChromeDelete.Typisk indpakkes fx taget i blanksort for at give et flot spil til bilens lak. Man får samtidig looket af et panorama soltag, hvilket øger det eksklusive look yderligere. Sidespejle, front grill, m.v. vælges også ofte, og giver et samlet indtryk, der udstråler en gennemført designændring. Går man hele vejen udskiftes typisk også emblemer.

Producenten giver op til 6 års garanti på farve og struktur i folien. Der kan monteres folie på alle glatte overflader.

Behandlingen

Vi afmonterer alt, som er nødvendigt. Monteringen kan ikke ses og vi går meget op i at detaljerne fremstår fuldstændig i orden. Vi laver ingen skæremærker og sørger for at folien er monteret uden synlige samlinger.

Selve tiden, som monteringen tager, afhænger naturligvis af hvor meget der skal laves.

Bilen skal leveres vasket og arbejdet kan klares på typisk blot en enkelt overnatning.

Gratis lånebil!

Tager opgaven mere end 24 timer kan vi tilbyde dig en gratis lånebil i op til 4 dage (ex. brændstof). Vi har en obligatorisk tillægsforsikring til 150 kr. pr. dag og så er der ingen selvrisiko ved uheld eller skader. Der er fri kilometer i låneperioden. Vi afmåler brændstofmængden når du får bilen, og indtegner den på lejekontrakten. Der skal blot fyldes brændstof op til samme stand, som da du modtog bilen. For meget påfyldt brændstof refunderes ikke. Sammen kigger vi bilen for fejl og får noteret eventuelle fejl, og vi gennemgår sammen bilen når du aflevere bilen igen. Det er ikke tilladt at ryge eller transportere kæledyr i bilen.