Se vores film om beskyttelsesfolie til biler!

PPF beskyttelsesfolie til lakken

Produktinformation

En PPF beskyttelsesfolie er designet til at beskytte områder, hvor de små skader kan opstå ved daglig kørsel. Det kunne være forlygter, dørkanter, paneler og området omkring bagkofangeren. Flere og flere vælger dog en løsning hvor fx fronten pakkes ind for at beskytte denne imod stenslag. Folien kan naturligvis afmonteres igen, og bilen vil fremstå ny bagefter.

Folien er selvhelende til en hvis grænse. Det betyder at de små fine ridser i overfladen kan forsvinde, når beskyttelsesfolien bliver udsat for varme. Det kunne for eksempel være varme fra solen. Det betyder ikke at beskyttelsesfolien ikke kan blive ridset eller skrammet, men det hjælper til at den fremstår flot i mange år efter monteringen.

Vi skærer og monterer folien specifikt til din bil, så pasformen er så god som mulig. Vi laver samlinger skjulte steder, så du som udgangspunkt ikke kan se dem. Selve folien er helt gennemsigtig og vil på afstand være så godt usynlig at se monteret. Det er vigtigt at vide at beskyttelsesfolien er designet til at beskytte lakken, og ikke optimere bilens udseende, som fx de folier vi bruger til at lave farveskifte. En beskyttelsesfolie er nemlig væsentligt tykkere for at kunne holde til mere!

Når vi laver monteringen kan der være områder, som fx frontkofanger, hvor det giver bedst holdbarhed at lave en samling på folien. Disse samlinger forsøger vi altid at lave så tæt på usynligt, som det er os muligt. Dette gør vi for at minimere stressen det giver folien når vi strækker den, og samtidig sikre at limens hæfteevne holder de næste mange år.

Det er vigtigt at lakken er i god stand når man monterer beskyttelsesfolie, for der vil være et træk på lakken, når man en dag vil have folien skiftet eller fjernet. Vi ser sjældent at lakken får små skader, men det er ikke noget vi giver garanti på. Vi behandler alle biler med samme dybe respekt, som var de vores egne.

Der ydes 10 års garanti på misfarvning og arbejdet.

Behandlingen

PPF beskyttelsesfolie til fx dørsider, paneler og bagklap skæres via computer på en skæremaskine udfra præcise tegninger, som passer perfekt til hver bilmodel. Lakken klargøres inden montering for optimal fæstning.

Vent med at vaske bilen 14 dage efter montering for at sikre at den har fæstnet sig fuldstændig.