Chiptuning af biler

Få op til 20% mere power ved blot at indsætte en chip fra CHIP Express. Det betyder at bilen får bedre respons når du trykker på speederen og samtidig fjerner eventuel turbolag. Den trækker altså bedre ved lavere omdrejninger end før. Du vil også opleve en bedre brændstoføkonomi – du skal altså tanke diesel mere sjældent. I nogle tilfælde er besparelsen faktisk helt oppe på 20%! Bilfabrikanterne skal overholde mange variabler, hvilket ligger til grund for at en chip i denne kaliber, kan eftermonteres og have en reel effekt og besparelse.

Du vil mærke forskel – både på pengepungen og ikke mindst vejen!

Bestilling og montering står vi for! Og skulle du ønske at få den afmonteret, er den lige til at fjerne igen uden spor. Det betyder at du ikke bryder din garanti på bilen! Der bliver ikke klippet nogle ledninger for at montere denne chip. Den ødelægger ingenting på din bil, og afbryder ingen sikkerhedssystemer. Den er tryg at bruge! Chippen leveres i øvrigt med hele 3 års garanti, hvis den skulle gå i stykker.

Vi skal blot bruge din nummerplade, og fuld modelbetegnelse, samt antal hestekræfter fra fabrikken. Ved bestilling ligges et depositum samt telefonnummer.

Vi kan også levere customtuning via OBD-stikket eller i selve styreboksen, hos vores professionelle eksterne samarbejdspartner. Der skal man ikke bruge en chip, da det hele gemmes direkte på bilens computer. Dermed kan vi også levere tuning af benzinbiler.

Spørg os endelig til råds så vi kan finde den bedste løsning for netop dig.