Se vores film om Ceramic Pro!

Ceramic Pro – Verdens hårdeste coating

Vi er et certificeret Ceramic Pro Center

Produktinformation

Ceramic Pro må ikke sammenlignes med voks eller lakforseglere, som bliver vasket af med tiden. Ceramic Pro er en nanokeramisk coating, som binder sig sammen med lakken og laver en permanent beskyttende overflade. Der ydes op til livstids garanti på en Ceramic Pro behandling .

En behandling med Ceramic Pro er 300 gange tykkere end almindelig voksbehandling. Samtidig opnår man en styrke, der er 300% hårdere end almindelig lak. Hårdheden bliver det man kalder “Over 9H”/+9H, hvor en almindelig billak typisk har en hårdhed på 2H-3H, og en diamant på 10H. Overfladen bliver ekstrem hydrofobisk, og det gør overfladen selvrensende. Man behøves altså ingen stærk kemi for at holde sin bil ren, og regelmæssig vask er alt der er nødvendigt.Det er altså en unik behandling, der minimere skader og ridser på lakken. Skader foretaget på en bil behandlet med Ceramic Pro er godkendt af forsikringen, såfremt der fx skulle ske en skade.

Certificeret?

Ceramic Pro kan ikke fåes overalt. Det skyldes at man skal godkendes og certificeres af den danske distributør, Ceramic Pro Danmark. Samtidig kræver det en del træning og ikke mindst en mærkbar investering i hele Ceramic Pro teknologien, som er det bredeste coating program. Det kræver også at der er styr på det håndværk, som ordentlig klargøring kræver.

Vores personale er uddannet og hver enkelt ansat er individuelt certificeret. Det er din garanti for at vi er dygtige til vores håndværk og kan yde den service der skal til.

Her er en god forklaring på vores coating af biler. Det omhandler både Opti-Coat og Ceramic Pro. Der bliver nævnt lidt forskelle, lidt om behandlingen, og ikke mindst hvordan man vedligeholder sine coatede overflader.

Vi har forsøgt at samle vores personlige erfaringer med både Ceramic Pro og Opti-Coat og beskrive lidt om, hvad vi selv ville vælge, hvorfor og ikke mindst hvad man kan forvente af en coating.

Det er ikke bare at påføre Ceramic Pro – hele håndværket bagved kræver fuld opmærksomhed og øje for detalje.

Behandlingen

Ceramic Pro er et certificeret og verificeret produkt med top karakterer i alle gennemgåede tests. Klargøringen og arbejdet inden selve coatingen er det absolut vigtigste. Er det ikke i orden, så vil holdbarheden ikke være som garantien foreskriver. Samtidig bliver Ceramic Pro også så hårdt, at ridserne under coatingen ikke kan fjernes igen. Derfor snakker vi altid grundigt med vores kunder inden vi går i gang, så vi har den korrekt forventningsafstemning. God kommunikation og håndværk er grunden til vores glade og loyale kunder, år efter år.

Bilen bliver komplet klargjort inden behandlingen, hvor vi først renser lakken for urenheder som tjære, asfalt, flyverust, m.v. Herefter gives to gang dybdegående lakrens, som fjerner ridserne i lakken, samt en glansgivende polish, som giver dybden i lakken. Til slut affedtes hele overfladen for samlet at give bedst muligt holdbarhed og glans i lakken. Der er forskel på hvor perfekt resultatet bliver på lakken. En 3-5 år gammel bil med blanksort lak, der har været udsat for vaskehal uge efter uge har meget dybdegående vaskeridser. Vi fjerner ridser med respekt for lakken, som betyder at vi ikke fjerner samtlige ridser på bilen. Det vil simpelthen fjerne for meget lak! Vi garanterer at du vil få et utroligt lækkert og blankt resultat.

Lakken skal først prises med Ceramic Pro Nano-Primer, som gør lakken modtagelig overfor selve vores glaskeramiske coatings. Herefter påføres den aftale coating alt afhængig af hvilken pakke, der er blevet valgt.

Efter endt behandling skal bilen hærde 12 timer i shoppen. Derfor skal din bil overnatte hos os. Bagefter skal du vente 14 dage med at vaske bilen for at sikre at Ceramic Pro behandlingen er fuldstændig gennemhærdet. I hærdeperioden opnåes den fulde styrke i coatingen.

Vi har alle produkter du skal bruge til den videre vedligeholdelse i butikken. De fleste af vores kunder vælger dog at komme til et serviceeftersyn af lakken, hvor vi samtidig giver lakken en let gang polish, og efterbehandler bilen med den glansfolde Ceramic Pro Light. Den er ikke ligeså holdbar, som Ceramic Pro 9H, men til gengæld en utrolig højglans behandling, som virkelig fremhæver dybde og farve i lakken.

Når vi laver en klargøring bruger vi både højtryksrenser og poleringsmaskiner. Det er derfor vigtigt at din bil er i en stand, så den kan tåle at blive klargjort – og det kan de fleste. Vi ser sjældent at lakken kan skalle i flager, når man polerer eller vasker bilen. Det er ikke noget vi giver garanti på, men vi behandler alle biler med samme dybe respekt og kigger dem grundigt efter inden vask for at forebygge såvidt muligt.

Maintenance pakke / Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af din Ceramic Pro behandling er nem. Det handler om regelmæssig håndvask med en god kvalitets autoshampoo, samt rent udstyr (vaskespand, vaskehandske, gode rene håndklæder)… ingen skrap kemi er nødvendig eller anbefales! For at opretholde garantien skal vi have din bil til service en gang om året.

Vi ved at mange vælger at køre i vaskehal, selvom vi anbefaler ikke at gøre det. Det kan efterlade små ridser i coatingen, hvilket også kan ske hvis man er uheldig når man vasker den i hånden. Vi har derfor et udvidet årligt service, hvor vi gennemgår bilen efter en vask, fjerner de fleste små ridser, der måtte være kommet i det øverste lag i coatingen. Vi går ikke i dybden, da vi selvfølgelig ikke skal fjerne coatingen, men blot sørge for at du får det bedst mulige resultat på dagen. Til sidst giver vi den glansfulde Ceramic Pro Top Coat behandling på lakken, som binder sammen med det eksisterende lag Ceramic Pro. På denne måde kommer din bil tilbage i tæt på samme stand, som da du hentede den hos os efter den første behandling. I vedligeholdelsen kører vi med en ekstrem blød skumskive og vores fineste polish, som gendanner glansen uden at fjerne coatingen.

Garantien bliver degraderet uden service – dvs. at fx vores livstidsgaranti bliver til 5 år.

OBS! Hvis du har misligeholdt din coating ved fx hård vask, kan det være nødvendigt med ekstra lakrens, og ny påførsel af Ceramic Pro 9H.

Vi har naturligvis alle produkter til vedligeholdelse, som du skal bruge – spørg vores personale. Du kan også bare bestille dem online hos vores gode samarbejdspartner, Mothers Polish!

Gratis lånebil!

Tager opgaven mere end 24 timer kan vi tilbyde dig en gratis lånebil i op til 4 dage (ex. brændstof). Vi har en obligatorisk tillægsforsikring til 150 kr. pr. dag og så er der ingen selvrisiko ved uheld eller skader. Der er fri kilometer i låneperioden. Vi afmåler brændstofmængden når du får bilen, og indtegner den på lejekontrakten. Der skal blot fyldes brændstof op til samme stand, som da du modtog bilen. For meget påfyldt brændstof refunderes ikke. Sammen kigger vi bilen for fejl og får noteret eventuelle fejl, og vi gennemgår sammen bilen når du aflevere bilen igen. Det er ikke tilladt at ryge eller transportere kæledyr i bilen.

trin_1 Trin 1 – Bronze Exteriør

• Brugt bil – Komplet udvendig klargøring – Trin 3 – 2 x Lakrens / fjernelse af ridser
• Lakken primes med Ceramic Pro Nano-Primer
• Lakken coates med 1 lag Ceramic Pro Light
• Nem rengøring, høj glans
• 2 års garanti fra producenten

trin_2 Trin 2 – Silver Exteriør

• Brugt bil – Komplet udvendig klargøring – Trin 3 – 2 x Lakrens / fjernelse af ridser
• Lakken primes med Ceramic Pro Nano-Primer
• Lakken coates med 2 lag Ceramic Pro 9H – Verdens hårdeste coating
• Nem rengøring, høj glans, beskytter imod ridser og slidtage
• Ceramic Pro 9H gør overfladen 300% hårdere (lakken går fra 2-3H til over 9H!)
• 100 gange tykkere end voks
• 5 års garanti fra producenten

trin_3 Trin 3 – Gold Exteriør

• Brugt bil – Komplet udvendig klargøring – Trin 3 – 2 x Lakrens / fjernelse af ridser
• Lakken primes med Ceramic Pro Nano-Primer
• Lakken coates med 4 lag Ceramic Pro 9H – Verdens hårdeste coating
• Nem rengøring, høj glans, beskytter imod ridser og slidtage
• Ceramic Pro 9H gør overfladen 300% hårdere (lakken går fra 2-3H til over 9H!)
• 200 gange tykkere end voks – Dobbelt tykkelse/styrke/glans
• 4 lag og derover har livstidsgaranti fra producenten

Tilbehør

• Ceramic Pro Top Coat på lak
– Kan tilføjes på trin 2 og 3
– Giver exceptionel høj glans og dybe farver!
– Op til 2 lag muligt oven på Ceramic Pro 9H

• Ceramic Pro Wheel & Caliper på fælge
– Undgå fastsiddende bremsestøv
– Utrolig nem rengøring efterfølgende
– Beskyt fælge imod ridser og slidtage
– Vigtigt! Matte/satin fælge beskyttes med Ceramic Pro 9H
– Holdbarhed på 3 år

• Ceramic Pro Wheel & Caliper på bremsekaliber
– Undgå fastsiddende bremsestøv
– Utrolig nem rengøring efterfølgende
– Beskyt kaliber imod ridser og slidtage
– Holdbarhed på 3 år

• Ceramic Pro Rain på alle ruder
– Unik 2-lags behandling
– Holder ruden ren og forbedrer det optiske udsyn
– Minimere risikoen for kalk, stenslag og ridser
– Holdbarheden er på ca. 1-1,5 år afhængig af vejret

• Ceramic Pro Textile
– Væsker kan ikke binde sig til tekstilet
– Komplet UV-beskyttelse imod solens stråler
– Sikrer imod skjolder og pletter på sæder og måtter
– Exceptionel holdbarhed

• Ceramic Pro Plastic
– Beskytter imod slid, blegning og farve
– Exceptionel holdbarhed

• Ceramic Pro Leather
– Beskytter imod slid, blegning og farve
– Lukker overfladen og giver UV-beskyttelse
– Exceptionel holdbarhed

• Ceramic Pro PPF & Vinyl
– Beskytter imod slid, blegning og farve
– Lukker overfladen og giver UV-beskyttelse
– Matte/satin folier: 2 lag Ceramic Pro PPF & Vinyl Base Coat
– Blanke folier: 2 lag Ceramic Pro PPF & Vinyl Base Coat + 1 Lag Top Coat

• Beskyttelsespakken
– Stenslagsfolie på udsatte steder er perfekt samen med Ceramic Pro
– Beskyttelsespakken monteres på bagkofanger, paneler og dørkanter.
– Hele fronten er også mulig.
– Skæres specifikt til din bil via computerstyret plotter
– 10 års garanti på misfarvning og arbejdet
Læs mere om Beskyttelsesfolie til lakken her

Ceramic Pro - Verdens hårdeste coating!
Ceramic Pro - Verdens hårdeste coating!
Ceramic Pro - Verdens hårdeste coating!
Ceramic Pro - Verdens hårdeste coating!
Ceramic Pro - Verdens hårdeste coating!