Se vores film om beskyttelsesfolie til biler!

PPF beskyttelsesfolie til lakken

Produktinformation

PPF beskyttelses folie er designet til at beskytte de udsatte områder på bilen, hvor de små skader kan opstå ved f.eks. daglig kørsel.
Bilens front er det sted på bilen, som er mest udsat, især for ridser og stenslag. PPF beskyttelses folie kan monteres på hele bilen, men dette er en meget dyr løsning, derfor giver det bedre mening at montere det på de steder som er mest udsat. Flere vælger derfor kun at få pakket bilens front ind, dette inkludere; Forkofanger, forskærme og kølerhjelm. Men man kan også tilvælge at få pakket forlygter, sidespejle, læssekanter, dørkanter og paneler ind, da disse områder også er meget udsat for skader. Foilen kan hvis det ønskes nemt afmonteres igen.

Folien vi bruger er selvhelende, hvilket vil sige at mindre ridser i foilen forsvinder ved solens varme. Dette betyder ikke at folien ikke kan blive ridset eller skrammet, men det hjælper den med at fremstå flot i mange år efter monteringen.

Når vi skal montere folien på lakken, er det vigtigt at lakken er i god stand. Ønsker man en dag at få foilen afmontere vil der nemlig være et træk på lakken, som kan give lakken små skader, det sker yderst sjælendt, men det er ikke noget vi giver garanti for ikke sker.

Vi anbefaler at man kombinerer PPF beskyttelses folie på fronten og vores populærer Ceramic Pro 9H trin3 pakke, som er en 4 lags coating med livstidsgaranti. På den måde beskytter du bilens front med folien, da den er mest udsat og resten af bilen med Ceramic Pro som gør din lak modstanddygtigt overfor mindre ridser og slidtage, udover det bliver din lak selvrasende så du ikke behøver at vaske din bil særlig ofte.

Montering

Vi skærer og monterer folien specifikt til din bil,. Vi laver samlinger skjulte steder, så man som udgangspunkt ikke kan se dem. Selve folien er helt gennemsigtig og vil på afstand være usynlig. Det er vigtigt at vide at beskyttelsesfolien er designet til at beskytte lakken, og ikke optimere bilens udseende, som fx de folier vi bruger til at lave farveskifte. En beskyttelsesfolie er nemlig væsentligt tykkere for at kunne holde til mere!

Vent med at vaske bilen 14 dage efter montering for at sikre at den har fæstnet sig fuldstændig.

Gratis lånebil!

Tager opgaven mere end 24 timer kan vi tilbyde dig en gratis lånebil i op til 4 dage (ex. brændstof). Vi har en obligatorisk tillægsforsikring til 150 kr. pr. dag og så er der ingen selvrisiko ved uheld eller skader. Der er fri kilometer i låneperioden. Vi afmåler brændstofmængden når du får bilen, og indtegner den på lejekontrakten. Der skal blot fyldes brændstof op til samme stand, som da du modtog bilen. For meget påfyldt brændstof refunderes ikke. Sammen kigger vi bilen for fejl og får noteret eventuelle fejl, og vi gennemgår sammen bilen når du aflevere bilen igen. Det er ikke tilladt at ryge eller transportere kæledyr i bilen.