Se vores film om folieindpakning af bilen!

Bilindpakning / Folieindpakning af bilen

Produktinformation

Når man får lavet en bilindpakning ændrer man hele bilens udseende nemt, hurtigt og uden nogle risici for at tabe værdi pga. ændret originallak. Når du køber en ny bil skal du ikke gå på kompromis med farven – dét klarer folien efterfølgende! Det giver et større udvalg af farvemuligheder og ikke mindst en bil, der passer perfekt til din personlighed eller erhverv.

Bestemmer man sig for at beholde sin gamle bil, og få indpakket den i folie, vil man kunne friske den op, og blive glad for den igen. En korrekt montering vil være uden folder, og ser faktisk helt naturlig ud. Vi laver ingen skæremærker og sørger for at folien er monteret uden synlige samlinger. Vi benytter kun den bedste folie, som 3M og Avery Dennison.

Producenten giver op til 6 års garanti på farve og struktur i folien. Der kan monteres folie på alle glatte overflader.

Behandlingen

Vi afmonterer alt, som er nødvendigt. Monteringen kan ikke ses og vi går meget op i at detaljerne fremstår fuldstændig i orden.

Bilen skal leveres nyvasket ved indlevering, og monteringen af folien vil typisk tage 5 arbejdsdage. Inden bookning skal du komme forbi shoppen, for gennemgang af farvevalg, samt de forskellige muligheder. Herefter kommer vi frem til en fast pris på hele monteringen.

Gratis lånebil!

Tager opgaven mere end 24 timer kan vi tilbyde dig en gratis lånebil i op til 4 dage (ex. brændstof). Du kan vælge en tillægsforsikring til 75 kr. pr. dag og så er der ingen selvrisiko. Fravælger man denne lyder selvrisikoen på 5.000 kroner. Der er inkluderet 100 km pr. dag, herefter koster det 2,50 kroner pr. kørt kilometer. Vi afmåler brændstofmængden når du får bilen, og indtegner den på lejekontrakten. Der skal blot fyldes brændstof op til samme stand, som da du modtog bilen. For meget påfyldt brændstof refunderes ikke. Sammen kigger vi bilen for fejl og får noteret eventuelle fejl, og vi gennemgår sammen bilen når du aflevere bilen igen. Det er ikke tilladt at ryge eller transportere kæledyr i bilen.