Priser på montering af billig solfilm og tonede ruder


2 ruder......................................................
600,- inkl. moms
3 ruder......................................................
1.000,- inkl. moms
5 ruder......................................................
1.500,- inkl. moms
7 ruder......................................................
1.900,- inkl. moms
9 ruder......................................................
2.200,- inkl. moms
11 ruder....................................................
2.400,- inkl. moms

Enkelte modeller kan medføre ekstra omkostninger.

Husk, at samtlige af bilens ruder uanset størrelse tæller som en separat rude.

Bemærk venligst, at vi pt. ikke modtager Dankort, men at vi i særtilfælde kan udstede en faktura til senere bankoverførsel.

Husk at montering af solfilm ikke er en "hyldevare", men et håndværk du betaler for. Vi er uden sammenligning med andre.


Sikkerhedsfilm til biler (forskellige typer):

Priser bagrude: DKK 1.400,- inkl. moms

Sikkerhedsfilm sikrer dit køretøj mod indbrud, idet den sørger for, at ruden ikke kan knuses. Du kan således sikre dine værdier (for eksempel dit dyre værktøj, medicin og lign.) i bilen. Vi tilbyder sikkerheds i både klar og mørk toning.Beskyttelsesfolie til beskyttelse mod ridser:

Pris for 1 bagkofanger: DKK 500,- inkl. moms

Pris for 1 dørkant: DKK 150,- inkl. moms

Pris for 1 dørpanel: DKK 200,- inkl. moms

Pris for alle: DKK 1500,- inkl. moms

Beskyttelsesfilm monteres efter aftale på vores værksted. Folien kan monteres i forbindelse med, at du får tonede ruder, og anbefales særligt på nye biler for at undgå ridser på lakken og på plastikkofangerne. Kontakt os for tidsbestilling.

 


Lygter med sort folie (baglygter og forlygter med specialfilm). Findes i sort og smoked!

Pris for 2 baglygter: DKK 500,- inkl. moms - Tillæg ved opdelte lygter: DKK 250,-

Pris for 2 forlygter: DKK 500,- inkl. moms - Tillæg ved opdelte lygter: DKK 250,-

Hvis man ikke får andet lavet end lygtetoning koster 2 lygter 750,- - 2-delte lygter: 1.000,-Solfilm til bygninger (forskellige typer):

Pris: Ca. DKK 300-700,- pr. m2 ex. moms

Prisen varierer dog alt efter forholdene omkring monteringen, ruderne, antal kvadratmeter osv. Kontakt os derfor gerne for at få et konkret tilbud og en fast pris.

Sikkerhedsfilm til indbrudssikring (forskellige typer):
Pris: Ca. DKK 300-700,- pr. m2 ex. moms

Prisen afhænger af de konkrete forhold omkring montering, ruder, antal m2 osv. Kontakt os derfor, hvis du ønsker et konkret tilbud og en fast pris.

Hvid matteret/glasblæst folie med mulighed for udskæring af logo og lignende:
Pris: Ca. DKK 300-700,- pr. m2 ex. moms

Priserne kan dog variere alt efter forholdene omkring selve monteringen, ruderne, antal kvadratmeter og så videre. Kontakt os derfor for at få et konkret tilbud og en fast pris.

Anti-graffiti folie til sikring mod vandalisme:
Pris: Ca. DKK 300-700,- pr. m2 ex. moms

Dog varierer priserne alt efter de gældende forhold omkring montering, ruder, antal kvadratmeter osv. Kontakt os derfor, hvis du gerne vil have et konkret tilbud og en fast pris.

Løs solfilm/folie (flere forskellige slags)
Pris: Ca. DKK 200-400,- pr. m2 ex. moms

Prisen varierer alt efter typen af solfilm/folie, antal kvadratmeter og ved køb af hele ruller. Kontakt os derfor, hvis du ønsker et konkret tilbud og en fast pris. Ved køb af hele ruller har vi prisgaranti.


 

Indpakning af biler:

Priserne på indpakning af biler er eksempler. Prisen kan variere alt efter opgaven og eksemplerne er baseret på en standard 3M folie monteret i København. Der findes mange typer 3m folie - både forskellige farver af folier og forskellige typer alt afhængig af hvad man forventer af levetid. Du får altid en fast pris på montering af folie i København inden opgaven blier udført, som er baseret på dine ønsker til opgaven. 

 - Lille bil: DKK 10.000,- ex. moms
 - Mellem bil: DKK 12.000,- ex. moms
 - Stor bil: DKK 14.000,- ex. moms
 - Varebil: DKK 14.000,- ex. moms

 Mindre opgaver udføres også:

 - Tag: fra DKK 2.500,- ex. moms (fjernelse af antenne: +500,-)
 - Frontklap: fra DKK 2.500,- ex. moms (afmontering af udstyr: +500,-)
 - Sidespejle: fra DKK 1.500,-ex. moms Firmaaftaler

Vi giver gerne virksomheder, personaleforeninger, bilklubber, sportsklubber og lignende endnu lavere priser på vores ydelser ved særlige aftaler. Generelt drejer det sig om 10 % rabat, når aftalen er på plads. Kontakt os derfor gerne på e-mail for at fortælle lidt om virksomheden, og hvor mange I er på adressen, som er interesserede. Har du tidligere fået lavet tonede ruder hos os, så husk at give beskeden videre til den ansvarlige på din arbejdsplads.

Skriv til marcus@rudetoning.dk eller ring på tlf. 21675859


For at læse vores oftest stillede spørgsmål, klik her.
 
 
 

Pris og kvalitet

Mange tror, at pris og kvalitet hænger sammen, men det gælder bestemt ikke i vores tilfælde! Vi tilbyder nemlig den bedste kvalitet på markedet, samtidig med at vores priser på solfilm og tonede ruder er helt i bund. Det vigtigste for os er, at alle har mulighed for og råd til at få glæde af de mange fordele, som der er ved solfilm. Når man køber bil, foretager man en stor investering, så hvorfor få en dårlig oplevelse et andet sted, når vi tilbyder billig solfilm i høj kvalitet?

Specialindrettet solfilmsværksted til montering af tonede ruder

Vi bruger ikke kørende montører og anbefaler det ikke, da arbejdets kvalitet ikke er den samme som ved montering på et specialindrettet værksted. Vi har eget værksted til montering af vores billige solfilm, så vi kan sørge for, at du altid får det bedste resultat på dine tonede ruder – og så tager det endda kun 2 timer! Vi har derfor indrettet en lille lounge, som du kan benytte i ventetiden.

Priser på montering af solfilm i København

Vores priser på tonede ruder afhænger ikke af biltypen. Herudover afmonterer vi bilens dørbeklædning, således at solfilmen kommer til at sidde under rudelisten. Det er en service, som forbedrer resultatet 100 %, og som ingen andre tilbyder – og så gør vi det endda GRATIS!

Vi har en klargøringsmand ansat til at rense og polere bilens ruder, inden de bliver tonede med solfilm. Dette sker for at sørge for, at ruderne er så rene, som det overhovedet kan lade sig gøre. Det er med til at sikre vores anerkendte høje kvalitet!


Rudetoning.dk - Tlf.: 21 67 58 59
Kirstinehøj 54A - 2770 Kastrup