Rentefri finansiering

Vi kan finansiere dit køb!

Vi kan tilbyde dig at få finansieret din solfilm, klargøring, folie eller fælge hos os! Det foregår nemt og hurtigt i butikken, og kreditgodkendelsen tager blot et øjeblik. Du kan låne fra 1.000 kroner og op til 75.000, og over to år er det rentefrit. Der er heller ikke stiftelsesomkostninger. Man betaler dog – afhængig af hvor meget man låner – et gebyr hver måned, hvorfor der samlet set naturligvis er omkostninger på. Se tabellen ude til højre, og bliv forhåndsgodkendt ved at trykke!

Al finansieringen foregår via vores samarbejdspartner, BasisBank. For at blive godkendt skal du huske billedelegimitation, CPR-nummer samt NemID. Så foregår resten hurtigt og nemt. Lånet kan indfries når du har lyst uden at det koster ekstra.

Hør mere og se brochuren hos os i shoppen! Eller bliv forhåndsgodkendt her!

Hvorfor tilbyder vi finansiering?

Vi laver mange totalløsninger på biler, og vælger man hele pakken kan det naturligvis løbe op. Vores priser er i forvejen fornuftige, så imod et lille tillæg kan man få delt det hele op i 24 bider. Så i stedet for at tømme opsparingen kan man stadig holde sin sommerferie, og nyde sin nu gennemførte bil.

Det er selvfølgelig også muligt at gennemføre lånet på vores mere almindelige opgaver – eller for den sags skyld et sæt fælge.