100% omkostningsfri finansiering

Vi kan finansiere dit køb!

Vi kan tilbyde dig at få finansieret din solfilm, klargøring, folie eller fælge! Du skal forhåndsgodkendes inden du kommer ned til os, for så er din lånekonto nemlig klar.

  • Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S.
  • Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen.
  • Forudsætter betaling via Betalingsservice.
  • Lånet er 100% omkostningsfrit – 0 renter, 0 gebyrer, 0 udbetaling.

Du deler altså din regning op i bidder – helt uden omkostninger. Du kan låne op til 40.000 kr. og betale over 6, 12, 24 eller 36 måneder. Første betaling er løbende måned + 30 dage. Samlet set betaler du kun det du har lånt tilbage – ikke en krone mere – altså det samme som kontantkøb.

Hvorfor tilbyder vi finansiering?

Vi laver mange totalløsninger på biler, og vælger man hele pakken kan det naturligvis løbe op. Vores priser er i forvejen fornuftige, så imod et lille tillæg kan man få delt det hele op i de bider, hvor det passer bedst i din økonomi (6, 12, 24, 36 måneder). Så i stedet for at tømme opsparingen kan man stadig holde sin sommerferie, og nyde din nu gennemførte bil.

Det er selvfølgelig også muligt at gennemføre lånet på vores mere almindelige opgaver – eller for den sags skyld et sæt fælge.

Vi tilbyder kun finansiering på vores ydelser uden rabat.

Du skal forhåndsgodkendes!

Det koster ikke noget at blive forhåndsgodkendt, og er en nem og relativt hurtig proces. I de fleste tilfælde tager det et kort øjeblik, men hvis Nordea vil have yderligere dokumentation tager det længere tid. Det er derfor vigtigt du er forhåndsgodkendt inden du kommer ud og får lavet det du ønsker.

Din forhåndsgodkendelse vil lyde på minimum DKK 5.000,-. Hvis blot du bruger fx DKK 3.000,- i vores forretning, er det kun dette, som skal tilbagebetales. Det ordnes sammen når vi afregner i shoppen.