Vi kan finansiere dit køb omkostningsfrit!

Vi kan finansiere dit køb omkostningsfrit!

Vi kan tilbyde dig at få finansieret din solfilm, klargøring, folie eller fælge! Du skal forhåndsgodkendes inden du kommer ned til os, for så er din lånekonto nemlig klar.

  • Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S.
  • Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen.
  • Forudsætter betaling via Betalingsservice.
  • Lånet er 100% omkostningsfrit – 0 renter, 0 gebyrer, 0 udbetaling.

Du deler altså din regning op i bidder – helt uden omkostninger. Du kan låne op til 40.000 kr. og betale over 6, 12, 24 eller 36 måneder. Første betaling er løbende måned + 30 dage. Samlet set betaler du kun det du har lånt tilbage – ikke en krone mere – altså det samme som kontantkøb.

Hvorfor tilbyder vi finansiering?

Vi laver mange totalløsninger på biler, og vælger man hele pakken kan det naturligvis løbe op. Vores priser er i forvejen fornuftige, så imod et lille tillæg kan man få delt det hele op i de bider, som passer bedst ind i din økonomi (6, 12, 24, 36 måneder). Det er selvfølgelig også muligt at gennemføre lånet på vores mere almindelige opgaver – eller for den sags skyld et sæt fælge.

Vi tilbyder kun finansiering på vores ydelser uden rabat.

Hvordan bliver jeg godkendt?

Før du kan blive godkendt skal du skal vide præcis hvad det er du ønsker at få lavet, solfilm, folie, coating m.m. da prisen på ydelsen skal være den pris man bliver godkendt til. Når du har fundet ud af hvad du ønsker at få lavet og kender prisen, kan vi søge om godkendelse for dig.

For at blive godkendt skal du sende os e-mail, ringe eller komme ned i shoppen. Vi skal bruge dit fulde navn, telefonnummer og e-mail. Du vil herefter modtage en sms/e-mail med et link, som kræver en godkendelse med MitID. 

Når dette er gjort kan du ringe til os og bestille en tid, husk at informer den du snakker med, at du låner igennem Nordea Finans. Herefter tjekker vi om du er godkendt til lånet og finder en tid.